Tilavuokraus

Tarvitsetko kokoontumistilaa kerran tai säännöllisemmin – etsitkö työhuonetta ?


Helsingin Reumayhdistys vuokraa tilojaan Pikku Huopalahdessa, Korppaanmäentie 6, koulutuksiin, kokouksiin, liikuntaryhmille. Paikalle pääsee joustavasti julkisilla liikennevälineillä (raitiovaunu 10, Mannerheimintietä kulkevat bussit, Ruskeasuon pysäkillä pois). Omalle autolle alueella on 2 h kiekollisia kadunvarsipysäköintipaikkoja.

Katutason koulutustilassa on paikka pöytien ääressä 20 hengelle,  ilman pöytiä 36 hengelle. Käytettävissä on videotykki ja kannettava tietokone. Katutasossa on täysin varustettu keittiö, jonka pöydän ääreen mahtuu 14 henkeä. Katutason tila on esteetön (invaluiska sisääntullessa, esteetön wc).

Alakerrassa on pyöreän pöydän ympärillä 8 nojatuolia pienryhmien kokoontumisille sekä isompi tila esim. rauhalliseen liikuntaan (jooga, pilates). Alakerrassa kahvinkeittomahdollisuus. Alakerrassa on myös erillinen, tilava tila esim. hierojan, terapeutin käyttöön tai neuvontatyöhön.

Hinnoista voidaan neuvotella tilaisuuden luonteen ja käyttökertojen mukaan. Hinta sisältää astioiden ja videotykin käytön.


Kysy tarkemmin toimistostamme tai pistäydy katsomassa tilojamme.Esteetön sisäänkäynti
Luentosali
Alakerran pyöreä pöytä