Aktiivit työikäiset

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille.

Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmä kokoontuu noin  7-8 kertaa vuodessa Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumasairautta sairastavat. Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Ryhmä kokoontuu syyskaudella seuraavina maanantai-iltoina klo 17.30: 16.9., 21.10. ja 18.11.

Tervetuloa mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia!  Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat yhdistyksen toimistosta ja myös vetäjiltä: Johanna Kivioja 041 547 5632 kivioja.johanna@gmail.com ja Johanna Henriksson, johanna.henriksson043@gmail.com