Aktiivit työikäiset

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä etsii aktiivisia uusia jäseniä toimintaansa. Ryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille.

Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmällä on mahdollisuus kokoontua Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumasairautta sairastavat. Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Tervetuloa mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia!  Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat yhdistyksen toimistosta.