Liikunta

Reumajooga ja Oltermannintien vesiliikunta jäävät kesätauolla ja jatkavat taas syyskuun alussa. Ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 1.8.2022 joko puhelimitse tai sähköpostitse toimistolle. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjetyksessä.

Kautta jatketaan koronaepidemian aiheuttaman tammikuun sulun vuoksi toukokuulle. Seuraathan tiedotusta!

Liikunta lisää nivelten liikkuvuutta, vahvistaa lihasvoimaa ja antaa hyvän mielen. Yhdistyksen liikuntaryhmissä myös vertaistuki tulee ’kaupan päälle’: voi jutella ja olla yhdessä suurin piirtein samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Helsingin Reumayhdistyksen liikuntaryhmiin voivat osallistua Helsingin Reumayhdistykselle jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Tarkempia tietoja ryhmistä ja vapaista paikoista saa aina yhdistyksen toimistosta.

Kysy vapaita paikkoja liikuntaryhmiin toimistolta!