Liikunta

lisää nivelten liikkuvuutta, vahvistaa lihasvoimaa ja antaa hyvän mielen. Yhdistyksen liikuntaryhmissä myös vertaistuki tulee ’kaupan päälle’: voi jutella ja olla yhdessä suurin piirtein samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa.

Helsingin Reumayhdistyksen liikuntaryhmiin voivat osallistua Helsingin Reumayhdistykselle jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Tarkempia tietoja ryhmistä ja vapaista paikoista saa aina yhdistyksen toimistosta.

HUOM: seuraamme koronatilannetta ja reagoimme siihen viranomaisten ohjeiden mukaisesti. 5.8. olevan tilanteen mukaan pyrimme aloittamaan toiminnan  ja liikuntaryhmät normaalisti syyskuun alussa.

Tilanteesta ilmoitetaan näillä sivuilla, facebookissa ja elokuun puolivälissä ilmestyvässä Luuvalossa. Voit myös tiedustella tilannetta elokuussa toimistosta.