Keskiviikkokerho

Entinen askartelukerho jatkaa uudella nimellä ja uudistetulla toiminnalla vuoden 2020 alusta.

Keskiviikkokerho kokoontuu joka keskiviikko klo 13.00-16.00 keskustelun, käsitöiden ja kahvin merkeissä. Kevätkausi 2020 alkaa 22.1. jatkuen joka keskiviikko kevään loppuun.

Keskiviikkokerhossa tehdään edelleen käsitöitä, silloin kuin siltä tuntuu ja jokainen oman osaamisensa mukaan. Tule mukaan vaikka oman neuleesi kanssa. Tapaamiskerroilla voidaan myös vaikkapa tehdä yhdessä ruokaa tai kokeilla uutta leivontaohjetta. Tai esitä oma ideasi jonkun seuraavan tapaamiskerran teemaksi?

Tervetuloa mukaan keskiviikkokerhoon! Lisätietoa kerhon toiminnasta saat yhdistyksen toiminnasta, voit myös tulla suoraan mukaan sellaisena keskiviikkona kun pääset.