Opastettu tutustuminen Ilmailumuseoon 25.4.2024

To 25.4. klo 15.00 Opastettu tutustuminen Ilmailumuseoon sisältäen entisöintiosaston, jonne eivät yksittäiset vierailijat pääse, kesto 1,5 h. 

Ilmailumuseo sijaitsee Vantaalla Aviapoliksen juna-aseman tuntumassa, Karhumäentie 12, 01530 Vantaa. Pihalla on myös runsaasti pysäköintitilaa. Mukaan mahtuu 20 henkilöä (minimi 8 henkilöä), paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kokoonnumme sisäänkäynnin yhteydessä klo 14.45. Yhdistys maksaa opastuksen ja jokainen oman pääsylippunsa (12 € / eläk. 6 € / museokortilla ilmainen). Tilat voivat olla viileät, eli kannattaa ottaa tarpeeksi vaatetta mukaan. Lisätietoja kohteesta: www.ilmailumuseo.fi

Ilmoittautuminen yhdistyksen toimistoon 15.4. mennessä.

Suomen ilmailumuseo esittelee sekä suomalaista sotilas- että siviili-ilmailua ja niiden kehittymistä osana maamme historiaa. Museon kokoelmien painopisteenä on suomalaisten suunnittelemat tai käyttämät lentokoneet ja suomalainen ilmailu. Museon ainutlaatuisten koneiden lisänä ovat niihin liittyvät monet tarinat, joita oppaamme kertoo opastuksen aikana. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan myös museon entisöintitilassa tehtävään lentokoneiden entisöintityöhön, johon ei yksittäinen museossa kävijä pääse.