Reumatroppi aloittaa

Aika: 14.9.2021 klo 14:30

Reumatropissa etsimme ja kokeilemme oman hyvinvoinnin aineksia eli troppeja yhdessä muiden kanssa ja itsenäisesti. Teemoja ovat mm. liikunta, kulttuuri, luonto ja arjen hyvät valinnat, kuten uni ja ravitsemus. Ryhmä sopii pitempään sairastaneille ikääntyville reuma- ja tule-sairaille.

Ryhmä aloittaa tiistaina 14.9. klo 14.30 tapaamisella yhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Tämän jälkeen kokoonnumme viikottain tiistaisin klo 14.30-16.00, 10 tiistaita yhteensä. Pääsääntöisesti tapaamiset ovat yhdistyksen tiloissa, muutamia kertoja myös muualla. Tapaamiset voivat olla myös verkossa, mikäli koronatilanne ei salli lähitapaamisia.

Ryhmän vetäjinä toimivat Raili Markkanen ja Leena Nygård. Ilmoittautumiset Railille, p. 0405374180, s-posti: raili.markkanen@iki.fi

Toivomme, että sitoudut osallistumaan ryhmään 10 viikon ajan. Voimaannutaan yhdessä.