Aktiivit työikäiset -ryhmä

Aika: 17.2.2020 klo 17:30

Aktiivit työikäiset -vertaisryhmä tarjoaa yhdessäoloa, vertaistukea eri reumasairauksia sairastaville työikäisille.

Ryhmässä keskustellaan ja jaetaan kokemuksia sairauteen liittyvistä aiheista, kuten lääkityksestä, kuntoutuksesta, hoitokokemuksista ja itsehoidosta. Pohdinnan aiheena on myös sairaus eri elämäntilanteissa.

Ryhmä kokoontuu noin  7-8 kertaa vuodessa Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Korppaanmäentie 6. Ryhmäläiset voivat myös ideoida vapaamuotoisia tapaamisia.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki jotain reumasairautta sairastavat. Sillä, kuinka kauan olet sairastanut tai mikä on tämän hetkinen tilanteesi sairauden kanssa, ei ole väliä.

Ryhmä kokoontuu kevätkaudella 2020 seuraavina maanantai-iltoina klo 17.30: 17.2., 16.3., 20.4, ja 18.5. Huom: tammikuussa ei tapaamista

Tervetuloa mukaan juttelemaan ja jakamaan kokemuksia!  Lisätietoja ryhmän toiminnasta saat yhdistyksen toimistosta ja myös vetäjältä: Johanna Henriksson, johanna.henriksson043@gmail.com